به پرتال دانشگاه آزاد اسلامی واحد بین الملل قشم خوش آمدید امروز : یکشنبه ، 4 تیر 1396

آخرین مطالب
پر بازدیدترین ها
درباره ما
دانشگاه آزاد اسلامى با ساده ترین و ابتدایى ترین امکانات ممکن کار خود را با هدف جلوگیرى از فرار مغز ها و ترسیم آینده اى درخشان براى علاقه مندان به تحصیلات عالیه و پاسخ گویى به نیاز کشور در زمینه نیروى کارآمد متخصص آغاز کرد و با استقبال کم نظیر مردم و تلاش خستگى ناپذیر مسئولان آن به بزرگ ترین و جامع ترین مرکز آموزش عالى جهان تبدیل شد. هم اینک دانشگاه آزاد اسلامى با تکیه بر توان دانشجویان فرهیخته و اساتید دانشمند به آینده اى سرشار از رشد و ترقى ، توانمندى و خدمت رسانى به جامعه و توسعه فراگیر و پایدار مى اندیشد.

زمان برگزاری کلاس های دانشجویان مقطع دکتری تخصصی

توسط : amoozesh
تاریخ : 31 فروردین 1395
بازدیدها : 2385
زمان برگزاری کلاس های دانشجویان مقطع دکتری تخصصی
به اطلاع دانشجویان مقطع دکتری تخصصی پذیرفته شده آزمون اختصاصی واحدهای بین المللی و برون مرزی می رساند اولین جلسه کلاس ها، به شرح زیر برگزار می گردد.
رشته های مدیریت دولتی - مدیریت منابع انسانی، حسابداری، روزهای پنجشنبه و جمعه مورخ 95/02/02 و 95/02/03 برگزار می گردد.
رشته های مدیریت بازرگانی ـ بازاریابی ، حقوق بین الملل عمومی ، حقوق خصوصی ، روابط بین الملل ، مهندسی محیط زیست، محیط زیست ـ آلودگی محیط زیست،روزهای پنجشنبه و جمعه 95/02/09 و 95/02/10 برگزار می گردد.
دانشجویان محترم می توانند از روز سه شنبه از طریق سایت دانشگاه - از مسیر سیستم جامع - سامانه آموزشی سیدا 4 - امور آموزشی ، برنامه هفتگی خود را دریافت نمایند.
آدرس محل تشکیل کلاس ها: قشم - کیلومتر 18 جاده درگهان - دانشگاه آزاد اسلامی واحد قشم - ساختمان آموزشی.
برنامه کلی ترم ، هفته های بعدی و زمان تشکیل کلاس های جبرانی متعاقبا اعلام خواهد شد.

موضوع : خبرها

با ارسال نظرات ارزشمند خود ما را همراهی کنید

payam93 leader president
جستجو در سایت