به پرتال دانشگاه آزاد اسلامی واحد بین الملل قشم خوش آمدید امروز : یکشنبه ، 4 تیر 1396

آخرین مطالب
پر بازدیدترین ها
درباره ما
دانشگاه آزاد اسلامى با ساده ترین و ابتدایى ترین امکانات ممکن کار خود را با هدف جلوگیرى از فرار مغز ها و ترسیم آینده اى درخشان براى علاقه مندان به تحصیلات عالیه و پاسخ گویى به نیاز کشور در زمینه نیروى کارآمد متخصص آغاز کرد و با استقبال کم نظیر مردم و تلاش خستگى ناپذیر مسئولان آن به بزرگ ترین و جامع ترین مرکز آموزش عالى جهان تبدیل شد. هم اینک دانشگاه آزاد اسلامى با تکیه بر توان دانشجویان فرهیخته و اساتید دانشمند به آینده اى سرشار از رشد و ترقى ، توانمندى و خدمت رسانى به جامعه و توسعه فراگیر و پایدار مى اندیشد.

اطلاعیه انتخاب واحد نیمسال مهر 95

توسط : amoozesh
تاریخ : 26 شهریور 1395
بازدیدها : 1858
اطلاعیه انتخاب واحد نیمسال مهر 95
به اطلاع آن دسته از دانشجویان محترم رشته هایی ، که دروس ترم جدید ، در قسمت لیست دروس ارائه شده برای آنها قابل مشاهده نیست می رساند: انتخاب واحد آنها از روز سه شنبه مورخ 95/06/30لغایت جمعه 95/07/02 امکان پذیر خواهد بود.
لذا صرفا در تاریخ قید شده جهت انتخاب واحد اقدام نمایند.
مابقی رشته ها یر اساس برنامه اعلام شده قبلی ، از روز شنبه مورخ 95/06/27 از ساعت 13:00 به بعد ، امکان انتخاب واحد خواهند داشت.
ضمنا دروسی که نام استاد و یا ساعت تشکیل کلاس برای آنها قید نشده است، تا قبل از پایان مهلت انتخاب واحد ، تعیین وضعیت خواهند شد.

موضوع : خبرها

با ارسال نظرات ارزشمند خود ما را همراهی کنید

payam93 leader president
جستجو در سایت