به پرتال دانشگاه آزاد اسلامی واحد بین الملل قشم خوش آمدید امروز : یکشنبه ، 4 تیر 1396

آخرین مطالب
پر بازدیدترین ها
درباره ما
دانشگاه آزاد اسلامى با ساده ترین و ابتدایى ترین امکانات ممکن کار خود را با هدف جلوگیرى از فرار مغز ها و ترسیم آینده اى درخشان براى علاقه مندان به تحصیلات عالیه و پاسخ گویى به نیاز کشور در زمینه نیروى کارآمد متخصص آغاز کرد و با استقبال کم نظیر مردم و تلاش خستگى ناپذیر مسئولان آن به بزرگ ترین و جامع ترین مرکز آموزش عالى جهان تبدیل شد. هم اینک دانشگاه آزاد اسلامى با تکیه بر توان دانشجویان فرهیخته و اساتید دانشمند به آینده اى سرشار از رشد و ترقى ، توانمندى و خدمت رسانى به جامعه و توسعه فراگیر و پایدار مى اندیشد.

اطلاعیه برگزاری کلاس ها

توسط : amoozesh
تاریخ : 17 آبان 1395
بازدیدها : 1185
اطلاعیه برگزاری کلاس ها
به اطلاع دانشجویان رشته های لیست ذیل می رساند کلاس های پنجشنبه و جمعه مورخ 95/08/20 و 95/08/21 برگزار می گردد. ضمنا ساعت کلاس هایی که در برنامه هفتگی مشخص نیست متعاقبا اعلام خواهد شد. مقطع دکتری :( 1- مهندسی عمران -مهندسی سواحل،بنادر و سازه های دریایی 2- مهندسی عمران - مدیریت ساخت 3- مهندسی محیط زیست 4- محیط زیست - آلودگی محیط زیست 5- مهندسی صنایع - تحقیق در عملیات 6- معماری 7- حقوق بین الملل عمومی 8- حقوق خصوصی 9- حقوق عمومی 10- روابط بین الملل 11-علوم ارتباطات12- مدیریت ورزشی 13- باغبانی - گیاهان دارویی و نوشابه ای 14-مدیریت صنعتی - مالی 15- مدیریت فن آوری اطلاعات ) مقطع کارشناسی ارشد: ( 1- حقوق عمومی 2- حقوق بین الملل 3- روابط بین الملل 4- حقوق جزا و جرم شناسی 5- مهندسی عمران - مدیریت ساخت).
کلاس گروه علوم اقتصادی مقطع دکتری تخصصی 95/08/27 و 95/08/28 برگزار می گردد.
کلاس گروه هایی که قبلا تشکیل شده است بر اساس برنامه هفتگی اعلام شده قبلی برگزار خواهد شد.

موضوع : خبرها

با ارسال نظرات ارزشمند خود ما را همراهی کنید

payam93 leader president
جستجو در سایت